Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/houseall/public_html/admin_page/db.php on line 3
House All
 
  Romana     English  
Login
Categorii produse
Noutati
Abonare newsletter
Afla ultimele noutati House All. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

House All » Despre noi

 

Bun venit la HouseAll

CESIRO HOUSE ALL SRL este parte a grupului CESIRO S.A., conceput a fi specializat atât pe import cât şi pe distribuţie în România. Menirea acestei companii este să asigure o gamă largă de produse clienţilor săi care să acopere necesarul de dotare al întregii case.

 CESIRO S.A. a luat fiinţă în 1957, fiind parte din Intreprinderea de Sticlărie şi Faianţă Sighişoara. În Ianuarie 1991 s-a desprins din aceasta iar în 1995 a  fost privatizată prin metoda MEBO.

În toată această perioadă CESIRO S.A. a beneficiat de un management performant, fapt ce a dus la îmbunătăţirea rezultatelor finaciare an de an. Echipa de conducere este formată din: Dipl. Ing. Ioan Pătrînjel, Director General şi Preşedinte al C.A., Dipl. Ing. Aurelian Voia, Director Tehnic şi membru al C.A., Dipl. Ing. Daniel David, Director Comercial şi membru al C.A., Ec. Delia Iliescu, Director Economic şi membru al C.A.

CESIRO S.A. este considerat cel mai mare producător European de faianţă (ceramică) menaj. Datorită volumului mare de export de circa 90% din producţie, piaţa din România nu a fost exploatată la potenţialul maxim. În anul 2005, Consiliul de Administraţie a evaluat din perspectiva marketingului strategic şi a decis să deschidă acest nou departament specializat pe distribuţie. Pentru a veni în sprijinul clienţilor săi s-a hotărât de asemenea ca CESIRO S.A. să importe produse complementare, în aşa fel încât să asigure un suport total clienţilor săi.

Acesta a fost modul în care a luat naştere CERIRO HOUSE ALL SRL Iniţial a fost departament al CESIRO S.A., insa odată cu extinderea operaţiunilor a fost înfiinţată o firmă de sine statătoare. Colectivul este format din oameni tineri, cu experienţă în domeniile lor de activitate, în aşa fel încât să asigure cele mai bune servicii, cele mai bune preţuri şi cel mai bun raport preţ - calitate. 

Directorul Executiv şi promotorul acestei companii este Ing. Mădălin Ion, care işi asumă intreaga responsabilitate în coordonarea întregii activităţi.